Vi påtager os hele opgaven fra projekteringen til det færdige ventilationsanlæg er sat i drift. Det vil sige at vi projekterer, leverer, monterer og indregulerer jeres ventilationsanlæg.

En god og grøn investering

Vores ventilationsløsninger sikrer et godt og sundt indeklima, og er samtidig en god investering. Vores løsninger har en temperaturvirkningsgrad på op til 95 % ved genvinding af varme. Det betyder store energibesparelser og lavere driftsomkostninger. Det betyder også at I som virksomhed får et bedre CO2-regnskab. Vores mange års erfaringer viser, at der ofte kan spares mellem 25 og 40 % på energiforbruget med de rette investeringer og tilpasninger. Energibesparelser på ventilation kan ofte tjenes hjem på to til fem år.

Kvalitet fra starten

Vi har løst mange forskelligartede opgaver. Blandt andet har vi leveret ventilationsanlæg til produktionshaller, supermarkeder, fabrikshaller og lagerlokaler. Vi lægger stor vægt på at levere en skræddersyet løsning, der dækker jeres behov og tilfredsstiller de krav I måtte have. Ved projekteringen lægger vi vægt på et gennemarbejdet løsningsforslag med korrekt dimensionering. Ved afleveringen af en installation er dokumentation og målerapport en naturlig del af leverancen. Vi opfylder naturligvis de lovmæssige krav om sikkerhed inden for ventilering.

Lang levetid og maksimalt udbytte

Vi anvender anerkendte komponenter, som de dansk producerede Nilan og Exhausto. Derfor får I et driftsikkert anlæg, med en lang levetid. Med vores serviceaftaler kører jeres anlæg optimalt, med mindst mulig slitage og energispild til følge.

Hvis du vil vide mere

Hvis I vil vide mere om vores ventilationsløsninger, eller er interesseret i et uforpligtende besøg, så kontakt direktør Gudmund Holm på telefon 20 97 95 96

Se også vores ventilationsløsning for Sydbanks filial i Lyngby