Vi er eksperter i ventilations- og køleløsninger for erhvervskunder.

Vi har specialiseret os i at levere totalløsninger inden for ventilationssystemer og køleanlæg. Det vil sige at vi projekterer, leverer, monterer og indregulerer anlæggene, og står for den efterfølgende servicering og vedligeholdelse.

Vi lægger vægt på at vores ventilations og køleanlæg er pålidelige, opfylder jeres krav til et sundt indeklima, og har et lavt energiforbrug, således at de både er til gavn for jeres virksomheds økonomi og for miljøet.

Vi leverer erhvervsløsninger over hele landet til en lang række virksomheder og institutioner, med en række forskellige behov. Blandt kunderne er Danske Bank, H&M, Rigspolitiet, DTU, samt en lang række kommuner og hovedentreprenører. Vi har således leveret køle- og ventilations løsninger til forretninger, industri, laboratorier, kontormiljøer, boliger og institutioner. Vi har tilknyttet en række underleverandører indenfor el-, automatik-, VVS-, isolering- og byggeservice.

Vi er ISO9001 certificeret inden for køleområdet, og er servicecenter for danske Nilan, der producerer energivenlige ventilationsløsninger.

Interklima blev etableret i 1996 og ledes af Arne Bjerg Mortensen og Gudmund Holm.