Vi leverer køleanlæg med udgangspunkt i jeres behov og ønsker, og fokus på jeres energiforbrug og driftsøkonomi.

Vores køleanlæg er energi- og miljørigtige, og vi sørger for at jeres køling foregår med miljøgodkendte og miljørigtige kølemidler.

Vi projekterer, monterer og leverer alle typer køleanlæg, og leverer både komfortkøl til f.eks. kontorlokaler og butikker, og teknikkøl til EDB- og serverrum samt industri. Vi sparrer gerne i projekteringsfasen, så I fra starten er sikret et køleanlæg der er dimensioneret og konstrueret til det opgaven kræver. Vi tænker jeres krav og behov ind i løsningen fra starten.

Vi er medlem af AKB – Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening, samt ISO 9001 certificeret, og lever således op til alle lovpligtige krav.

Få en serviceaftale

Der er lovkrav til eftersyn af køleanlæg, og med vores serviceaftale er det ikke noget som I skal huske at få gjort. Vi laver en aftale der er tilpasset jeres behov, og sørger for at anlægget lever op til lovkravene og kører som det skal.

Hvis du vil vide mere

Hvis I vil vide mere om vores køleløsninger eller er interesseret i et uforpligtende besøg, så kontakt Adm. direktør Arne Bjerg Mortensen på telefon 38 88 58 85

Se også vores køleløsning for Bellahøj Politi